Adobe Flash Builder

Forfatter: Lewis Jackson
Opprettelsesdato: 10 Kan 2021
Oppdater Dato: 11 Kan 2024
Anonim
Adobe Flash Builder Demo
Video: Adobe Flash Builder Demo

Innhold

Versjon
(fra 5/11/2015)
4.7 Premium
plattformer
TillatelseCommercial
Kategoriprogrammering
Mer info (besøk utgiverens nettsted)
Vurdering: 1.9 / 5 (23 Stemmer)

Programvareoversikt

Hovedtrekkene


  • ActionScript og MXML kode redaktører
  • Siste spillutviklingsverktøy
  • Nyttige kodingsfunksjoner som setningsavslutning og kodekollaps
  • Profesjonell testing og feilsøkingsverktøy

Adobe Flash Builder er en IDE som brukes til å bygge programmer med ActionScript og MXML språk og Open Source Flex rammeverk. IDE lar deg bygge både desktopplattform og rike Internett-applikasjoner på tvers av plattformene. Flash Builder var tidligere kjent som Flex Builder før versjon 4.

IDE har ActionScript- og MXML-kodeditorer, samt en WYSIWYG-editor for å endre MXML-applikasjoner. Søknaden leveres med de nyeste utviklingsverktøyene for spill, som inkluderer forbedrede arbeidsmengder for mobilenhet og støtte for ActionScript-arbeidere. Flash Builder hjelper deg med å kode hurtigere, og gir deg nyttige kodingsfunksjoner, for eksempel setningsavslutning, kodemaler, refactoring-støtte, kodekollaps, markering av ugyldige referanser og syntaksfarging.


Flash Builder tilbyr profesjonelle testverktøy, for eksempel nettverksovervåking, stasjonstesting og profiler, som hjelper deg med å skape et fullt funksjonelt produkt. Du kan også feilsøke og teste søknaden din på en mobilemulator eller en lokalt tilkoblet mobilenhet.

Flash Builder brukes hovedsakelig av applikasjonsutviklere som bruker ActionScript- og MXML-språk og Open Source Flex-rammeverket. IDE gir nyttige kodingsfunksjoner, de nyeste spillutviklingsverktøyene, og feilsøkings- og testfunksjoner. Hvis du leter etter en IDE for å utvikle rike Internett- og skrivebordsprogrammer, spesielt spill, som bruker ActionScript- og MXML-språk og Flex-rammeverk, kan du prøve Adobe Flash Builder.

Støttede filtyper


Primær filutvidelse

.FXP - Adobe Flex Project File

Andre filutvidelser som brukes av Adobe Flash Builder 4.7 Premium

Støttede filtyper
.FXGFlash XML Graphics File
.FXPLAdobe Flash FXP Library
.MXMLFlex MXML-komponent
.SWCFlex Components Archive
.SWZAdobe Flash Player Cache-fil

.COMPONENT filutvidelse

John Stephens

Kan 2024

Utviklereple popularitet 3,2 (10 temmer) KategoriPlugin File FormatN / A X Filformatkategorier inkluderer binær, tekt, XML og zip. Formatet for denne filtypen er ikke betemt. Legger til funkjona...

.COMPOSITEFONT Filforlengelse

John Stephens

Kan 2024

UtviklerMicrooft popularitet 3,4 (7 temmer) KategoriFontfiler FormatXML X Denne filen er lagret i et XML-format. Du kan vie XML-trukturen og innholdet i filen i et tektredigeringprogram. XML-fil om b...

Mer Informasjon