MAME OS X

Forfatter: Lewis Jackson
Opprettelsesdato: 11 Kan 2021
Oppdater Dato: 22 April 2024
Anonim
How to Get Any Arcade Games on a Mac! (MAME OS X)
Video: How to Get Any Arcade Games on a Mac! (MAME OS X)

Innhold

Versjon
(fra 11/18/2016)
0.135
Plattform
Tillatelsefreeware
KategoriGaming
Mer info (besøk utgiverens nettsted)
Vurdering: 2.6 / 5 (18 stemmer)

Programvareoversikt

Hovedtrekkene


  • Emulerer tusenvis av arkadespill
  • Lagrer favorittspill
  • Gir visuelle effekter

MAME OS X er en OS X-port av emulatoren MAME (Multiple Arcade Machine Emulator). Det brukes til å etterligne gamle arkadespill som Pacman, NBA Jam, Street Fighter, X-Men og 1942.

For å spille spill med MAME OS X trenger du ROMene fra de originale arkadespillene. MAME OS X emulerer også spillmaskinvaren, inkludert mikroprosessoren, lydspillene og grafikken. MAME OS X gir en rekke nyttige funksjoner, for eksempel muligheten til å lagre favorittspillene dine, aktivere visuelle effekter for å imøtekomme spill, og et enkelt og rent grensesnitt for å spille spill.

MAME OS X brukes primært av folk som ønsker å spille av klassiske arkadespill. Emulatoren er enkel og fungerer selv om den har feil og krever at du eier det originale arkadespillet for å etterligne ROM. MAME OS X ligner på MacMAME, som er en annen OS X-port på MAME. Også begge prosjektene har ikke blitt oppdatert siden 2000-tallet. Men for alle disse feilene er det ikke andre bedre muligheter for å etterligne klassiske arkadespill på OS X, noe som betyr at du må jobbe gjennom bugs som følger med MAME OS X.


Støttede filtyper


Primær filutvidelse

.GLIDELÅS - MAME Game ROM

Andre filutvidelser som brukes av MAME OS X 0.135

Støttede filtyper
filtype CFGMAME konfigurasjonsfil
.CHDMAME harddisk bilde
.DIFMAME CHD Diff-fil
.hiMacMAME High Scores-fil
.INPMAME Replay File
.LNGMAME Language File
.NVMAME NVRAM-fil
.STAMAME Saved State File

Brannmurbygger

Roger Morrison

April 2024

I følge regiteret vårt, Brannmurbygger er i tand til å åpne filene om er oppført nedenfor. Det er mulig at Firewall Builder ogå kan konvertere mellom de oppførte fo...

WINCE filformatbeskrivelse

Roger Morrison

April 2024

Mange menneker deler .vinne filer uten å legge ved intrukjoner om hvordan du bruker den. Likevel er det ikke tydelig for alle hvilket program a .vinne filen kan redigere, konvertere eller krive ...

Vår Anbefaling