Individuell programvare Total 3D Home Design Deluxe

Forfatter: Lewis Jackson
Opprettelsesdato: 13 Kan 2021
Oppdater Dato: 24 April 2024
Anonim
Best Home Design Software - Top 10 List
Video: Best Home Design Software - Top 10 List

Innhold

Versjon
(fra 12/14/2016)
11
Plattform
TillatelseCommercial
KategoriProduktivitet
Mer info (besøk utgiverens nettsted)
Vurdering: 2.8 / 5 (13 stemmer)

Programvareoversikt

Hovedtrekkene


  • Gulvplandesigner lar deg dra og slippe SmartRoom-blokker
  • 1.000+ eksempler på hjemmeplaner gjør at du kan få en start på designen din
  • 3D-designverktøy hjelper deg med å visualisere prosjektet og estimere kostnader

Individuell programvare Total 3D Home Design Deluxe er et program som brukes til å designe og visualisere interiøret og utsiden av et nytt hjem eller ombygging. Den er pakket med en rekke verktøy for å bygge gulvplaner, utforme romoppsett og visualisere mellomrom.

Programmet leveres med en planløsning som lar deg dra og slippe SmartRoom-blokker for å lage et rom med fargekodede objekter for å identifisere apparater, møbler, dører, vinduer og mer. Du kan begynne fra grunnen eller starte fra et av programmets 1000 + eksempler på hjemmeplaner. Total 3D Home Design Deluxe lar deg også skanne og spore blueprints av ditt eksisterende hus for remodeling jobber.


Søknaden gir et sett med 3D-designverktøy. Du kan velge mellom et stort utvalg av stiler og design av dører, vinduer, hvitevarer, skap, benkeplater, gulv, tapeter, maling, lysarmaturer og kraner. Mens du prøver forskjellige kombinasjoner kan du visualisere dine designede mellomrom i 3D. Programmet lar deg også importere bilder av ditt virkelige rom for å visualisere ombygginger og estimere kostnader for materialer og arbeid for å spore budsjettet.

Total 3D Home Design Deluxe brukes hovedsakelig av villaeiere til å ombygge hus, design drømmehjem og dekorere rom. Det er et nyttig verktøy for å visualisere og administrere prosjektene dine, samt estimere kostnader. Det krever imidlertid tid til å bli kjent med verktøyene sine og det er vanskelig å navigere, noe som gjør noen designelementer utfordrende. Men Individual Software Total 3D Home Design Deluxe er tilgjengelig for en lav pris, noe som gjør det til et attraktivt valg for dem på et stramt oppussings- eller designbudsjett.


Støttede filtyper


Primær filutvidelse

.THL - Totalt 3D Home Design File

Andre filutvidelser brukt av Individual Software Total 3D Home Design Deluxe 11

Støttede filtyper
JPEGJPEG-bilde
PNGBærbar nettverksgrafikk

YLD filformatbeskrivelse

Tamara Smith

April 2024

Mange menneker deler .yld filer uten å legge ved intrukjoner om hvordan du bruker den. Likevel er det ikke tydelig for alle hvilket program a .yld filen kan redigere, konvertere eller krive ut m...

Glulx

Tamara Smith

April 2024

I følge regiteret vårt, Glulx er i tand til å åpne filene om er oppført nedenfor. Det er mulig at Glulx ogå kan konvertere mellom de oppførte formatene, og applikaj...

Nye Artikler