Propellerhead ReCycle

Forfatter: Lewis Jackson
Opprettelsesdato: 14 Kan 2021
Oppdater Dato: 1 Kan 2024
Anonim
What is ReCycle?
Video: What is ReCycle?

Innhold

Versjon
(per 1/14/2016)
2
plattformer
TillatelseCommercial
KategoriAudio
Mer info (besøk utgiverens nettsted)
Vurdering: 4.0 / 5 (1 stemme)

Programvareoversikt

Hovedtrekkene


  • Skiver prøve materiale
  • Tweaks lyden
  • Lagrer sløyfer i REX-formatet

Propellerhead ReCycle er et verktøy som brukes til å lage og redigere samplede løkker. Den kan brukes til å skille lyder, justere dem og lagre dem i bransjestandard REX format for bruk av andre samplere og sekvenser.

ReCycle kan finne noen transienter i samplet materiale og brukes til å kutte sløyfen din. Du kan fortsatt spille loop igjen når som helst, da ReCycle holder noen timinginformasjon. Verktøyet kommer også med en rekke innebygde effekter, for eksempel Transient Shaper, Envelope og EQ, for å finjustere lyden.

Programmet lar deg lagre sløyfer i REX-formatet, som har blitt en industristandard med bruk av lydprogrammer som Ableton Live, Steinberg Cubase, Apple Logic Pro og Image-Line FL Studio. REX-formatet gjør det mulig å ordne, omorganisere og endre timingen av løkkene dine. Du kan også bruke løkkene som en spormal for sangen din.


ReCycle brukes av musikere og produsenter som arbeider med loopbasert musikk. Det kommer ikke med noen innspillingsfunksjoner eller sammensetningsmiljø, men er flott for bruk med nesten alle rytmiske lyd som trommemønstre, basslinjer og vokalsetninger. Propellerhead ReCycle kan være enkelt, men det er et flott verktøy for å importere lyd, spleise det og lagre det i REX-formatet som skal brukes i andre programmer som støtter formatet.

Støttede filtyper


Primær filutvidelse

.REX - ReCycle Loop File

Andre filutvidelser som brukes av Propellerhead ReCycle 2

Støttede filtyper
.AKPAkai Sampler-fil
INSSample Cell II Instrument Definisjon File
.RCYReCycle 1.x Document
.RX2REX2 lydfil
SF2SoundFont 2 Sound Bank

RTML filformatbeskrivelse

Charles Brown

Kan 2024

Mange menneker deler .rtml filer uten å legge ved intrukjoner om hvordan du bruker den. Likevel er det ikke tydelig for alle hvilket program a .rtml filen kan redigere, konvertere eller krive ut...

RFT filformatbeskrivelse

Charles Brown

Kan 2024

Mange menneker deler .rft filer uten å legge ved intrukjoner om hvordan du bruker den. Likevel er det ikke tydelig for alle hvilket program a .rft filen kan redigere, konvertere eller krive ut m...

Anbefales Til Deg