RStudio

Forfatter: Robert Simon
Opprettelsesdato: 15 Juni 2021
Oppdater Dato: 23 April 2024
Anonim
R Programming for Beginners | Complete Tutorial | R & RStudio
Video: R Programming for Beginners | Complete Tutorial | R & RStudio

Innhold

Versjon
(per 7/28/2015)
0.99
plattformer
TillatelseÅpen kilde
Kategoriprogrammering
Mer info (besøk utgiverens nettsted)
Vurdering: 3.8 / 5 (5 Stemmer)

Programvareoversikt

Hovedtrekkene


  • Syntax-utheving editor som kan utføre R-kode direkte
  • Evne til å forfatter PDF, HTML og Word XML-dokumenter
  • Integrert R hjelp og dokumentasjon
  • Tilgjengelig via skrivebord eller i en nettleser som er koblet til RStudio Server

RStudio er en IDE for R programmeringsspråket. Den er tilgjengelig som åpen kildekode under GNU General Public License eller gjennom en kommersiell lisens med forbedrede funksjoner. Programvaren kan kjøre på Windows, OS X eller Linux-skrivebordet eller i en nettleser som er koblet til RStudio Server eller RStudio Server Pro.

RStudio kommer med profesjonelle funksjoner for å bygge rapporter og visualiseringer med R programmeringsspråket. Et av de fremtredende verktøyene som følger med IDE, er en syntaksuthevingredigerer som direkte kan utføre R-kode og gir kodeavslutning og smart innrykk. Andre verktøy har feilsøkings-, plotting- eller arbeidsplassstyringsfunksjoner, samt muligheten til å forfatter lysbildefremvisninger og HTML-, PDF- og Word XML-dokumenter fra R-kode.


Hvis du noen gang sitter fast, inneholder programmet integrert R-hjelp og dokumentasjon. RStudio-nettsiden gir også en oppdatert blogg og en mengde hjelperessurser, som inkluderer webinars, videoer, opplæringsprogrammer og artikler.

RStudio brukes hovedsakelig av statistikere og data minearbejdere som har arbeidskunnskap om R programmeringsspråket. Men med det enkle grensesnittet og omfattende mengder hjelpressurser kan nybegynnerne bekjempe IDE ganske raskt. Hvis du er i det statistiske feltet og trenger å opprette rapporter og visualiseringer, passe RStudio inn i ligningen din.

Støttede filtyper


Primær filutvidelse

.RPROJ - R Prosjekt

Andre filutvidelser brukt av RStudio 0.99

Støttede filtyper
.RR Skriptfil
.RDAR Datafil
.RDATAR Arbeidsområdefil
.RHISTORYR Historikkfil
RMIR Markdown File
.RPRESR Presentasjonsfil

.WGI-filutvidelse

Randy Alexander

April 2024

UtviklerWildgame Innovation popularitet 1,4 (5 temmer) KategoriVideofiler FormatN / A X Filformatkategorier inkluderer binær, tekt, XML og zip. Formatet for denne filtypen er ikke betemt. En WGI...

.WGP File Extension

Randy Alexander

April 2024

UtviklerWebHat popularitet 2,8 (6 temmer) KategoriWebfiler FormatN / A X Filformatkategorier inkluderer binær, tekt, XML og zip. Formatet for denne filtypen er ikke betemt. Webgalleri opprettet ...

Publikasjoner