Synfig Studio

Forfatter: Robert Simon
Opprettelsesdato: 15 Juni 2021
Oppdater Dato: 1 Kan 2024
Anonim
Как создавать анимацию в программе Synfig Studio (Урок 1)
Video: Как создавать анимацию в программе Synfig Studio (Урок 1)

Innhold

Versjon
(per 6/20/2016)
1
plattformer
TillatelseÅpen kilde
Kategorigrafikk
Mer info (besøk utgiverens nettsted)
Vurdering: 3.3 / 5 (6 Stemmer)

Programvareoversikt

Hovedtrekkene


  • Importer JPEG, PNG, BMP, WAV og MP3 formater i animasjonene dine
  • Lag animasjoner med lag, gradienter, forvrengninger og filtre
  • Bruk avanserte lyseffekter og synkroniser et lydspor med animasjonen

Synfig Studio er et åpen kildekode-program som brukes til å lage profesjonelle 2D-animasjoner. Programmet lar deg bruke vektor- og bitmap-kunstverk til å produsere animasjoner i stedet for rammen-for-ramme-metoden.

Synfig Studio lar deg lagre animasjonene dine som SIF (standard prosjekt), SIFZ (prosjekt komprimert med gzip) og SFG (komprimert med zip) filer. Du kan importere flere bildeformater som PNG, JPEG, BMP og SVG i prosjektet. De fleste elementene i Synfig Studio er vektorbaserte, og alle lagene er parametrisk generert, noe som betyr at den eneste pixelasjonen som vil oppstå når du endrer oppløsningen til et prosjekt, er i dine importerte rasterbilder. Programmet inneholder ulike typer lag, gradienter, forvrengninger, filtre og transformasjoner for å lage animasjonen. Synfig Studio leveres også med full støtte for gradientbaner, noe som gjør det lettere for deg å legge til myk skygge til animasjon uten å måtte male den i hver ramme.


Programvaren gir HDD (High Dynamic Range Imaging), som resulterer i bedre lyseffekter og fargesammensetning. Synfig Studio gir også noen grunnleggende lydfunksjoner. Du kan importere OGG-, MP3- og WAV-formatene og synkronisere animasjonen med et lydspor ved hjelp av Sound Layer.

Synfig Studio er et gratis verktøy som gir 2D animatorer funksjonaliteten til et kommersielt program. Selv om det er lett å bruke, vil det ikke umiddelbart gjøre deg til en profesjonell animator, men når du forfiner teknikken, gir Synfig Studio deg den funksjonaliteten som kreves for å lage animasjoner av filmkvalitet.

Støttede filtyper


Primær filutvidelse

.SIF - Synfig Studio Project

Andre filutvidelser som brukes av Synfig Studio 1

Støttede filtyper
.SFGSynfig Studio komprimert prosjekt
.SIFZSynfig Studio komprimert prosjekt
Tilleggsrelaterte filformater
BMPBitmap-bildefil
JPEGJPEG-bilde
JPGJPEG-bilde
.MP3MP3 lydfil
OggOgg Vorbis lydfil
PNGBærbar nettverksgrafikk
SVGSkalerbar vektorgrafikkfil
WAVWAVE lydfil

.MOS-filutvidelse

Peter Berry

Kan 2024

UtviklerLeaf Imaging popularitet 3,6 (9 temmer) KategoriCamera Raw File FormatBinary X Denne filen er lagret i et binært format, om krever et betemt program for å lee innholdet. RAW-bilde f...

.MOSAIC filutvidelse

Peter Berry

Kan 2024

UtviklerFrank M. Midgley popularitet 4,0 (2 temmer) KategoriDatafiler FormatN / A X Filformatkategorier inkluderer binær, tekt, XML og zip. Formatet for denne filtypen er ikke betemt. Moaic lage...

Fascinerende Innlegg